Locatie

Multicultifunctioneel

J.C. The Cube
Reijerskoop 4a
2771 BC Boskoop

Agendadetails

Foo fighters Tribute band In Your Honor

26 Oktober 21:00

The Cube is erin geslaagd de Belgische Foo Fighters tribute band “In Your Honor” naar Boskoop te halen. Zes Belgische topmuzikanten brengen samen een eerbetoon aan één van de grootste bands van de laatste twee decennia: Foo Fighters.

Van de eerste tot de laatste noot laat In Your Honor tijdens haar optredens de kenmerkende Foo Fighters energie los op het altijd enthousiaste publiek.

Niet alleen wereldhits als Learn To Fly, Times Like These en The Pretender worden op het hoogste niveau de zalen in gespeeld, maar ook het beste werk van albums als Foo Fighters en Sonic Highway worden gebracht met een aanstekelijke podiumperformance waarin de interactie met het publiek voor onvergetelijke momenten zorgt.

Een charismatische Dave Grohl look-a-like, drie gitaristen, een bassist en een drummer die versmelten in de ultieme Foo Fighters tribute In Your Honor!

In Your Honor trekt overal in België en Nederland volle zalen en is op vrijdagavond 26 oktober te zien in the Cube, Reijerkoop 4a in Boskoop.

Let op, er kunnen maar tweehonderd mensen in the Cube en vol is vol. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 10 bij Primera in Boskoop of online via de site van the Cube en elke woensdagavond van 19.00u tot 20.00u in the Cube zelf.

Reacties op: Foo fighters Tribute band In Your Honor

 

Nieuws & Twitter

  • Nieuws over Foo fighters Tribute band In Your Honor
  • Geen nieuwsberichten gevonden