Locatie

Een theater in Boskoop, hoe uniek!

Flora Theater Boskoop
Parklaan 4
2771 GB Boskoop

Agendadetails

Dag van de mantelzorger

10 November 12:00

Op zaterdag 10 november is het weer zover! Alle mantelzorgers van de gemeente Alphen aan den Rijn worden die dag in het zonnetje gezet. Een moment om andere mantelzorgers te leren kennen. En even stil te staan bij de bijzondere rol en zorg die mantelzorgers verlenen.

Tom in de buurt organiseert twee gezellige activiteiten in Alphen aan den Rijn. In Flora Party & Events Centrum kunnen mantelzorgers van 12.00-15.00 uur genieten van een verwenlunch. Inclusief een optreden van zangeres/ gitarist Lisa van Zanen. Wethouder Han de Jager opent de lunch en gaat daarna met mantelzorgers in gesprek. In Parkvilla vindt in de avond van 19.00 – 22.00 uur de theatervoorstelling ‘Zorgeloos’ plaats. Een voorstelling die speciaal in het teken staat van mantelzorgers. Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te praten met elkaar met een hapje en drankje. 

Deelname aan deze activiteiten is kosteloos. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Aanmelden kan t/m woensdag 31 oktober via Tom in de buurt. U kunt u opgeven via de speciale mantelzorg webpagina: www.tomindebuurt.nl/mantelzorgdag. Daar kunt u ook de folder terugvinden met meer informatie. U kunt ook bellen naar 088- 900 4567.  En als u vragen heeft kunt u mailen naar: mantelzorg@tomdeindebuurt.nl

Reacties op: Dag van de mantelzorger

 

Nieuws & Twitter

  • Nieuws over Dag van de mantelzorger
  • Geen nieuwsberichten gevonden