Bedrijf

Fresco Stukadoors

Fresco Stukadoors

Alleen de beste materialen

Fresco Stukadoors
Graskamp 4
2771 KW Boskoop

Bedrijven

Fresco Stukadoors

Het vakmanschap zit bij ons in de vingers 

Fresco Stukadoors

Fresco Stukadoors is een bedrijf met jarenlange ervaring in stucwerk. Wij zijn thuis in alle denkbare stukadoors werkzaamheden. Het vakmanschap zit bij ons in de vingers.

Wij als Fresco Stukadoorsbedrijf zijn thuis in alle denkbare stukadoors werkzaamheden: diverse soorten stucwerk, sierpleister, spachtelputz, granol, granietpleister, renovatie en reparatie, lijsten en ornamenten, buitengevel stucwerk en nieuwbouw. Wij zijn werkzaam voor particulieren, aannemers en bouwbedrijven.

Fresco is een erkend bedrijf dat gaat voor kwaliteit en daarom maken wij alleen gebruik van de beste materialen. Wij leveren vakmanschap van hoge kwaliteit. Service naar de klant toe staat hoog in ons vaandel.

Het maken van, heldere offertes en betrouwbare afspraken, vinden wij erg belangrijk. Wij geven u graag advies en informatie. Ook komen wij graag bij u langs met onze samples en kleurenwaaiers van diverse materialen, om u een duidelijk beeld te geven hoe het eindresultaat eruit kan komen te zien.

Openingstijden
De openingstijden zijn bij ons helaas onbekend.

Reacties op:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws

  • Nieuws over Fresco Stukadoors
  • Geen nieuwsberichten gevonden