Bedrijf

Junis Kinderopvang

Junis Kinderopvang

Natuurlijk!

Junis Kinderopvang
Boomgaard 4
2771 PC Boskoop

Junis Kinderopvang

junis-kinderopvang 

image image image image image

Midden in de Boskoopse nieuwbouwwijk Waterrijk staat het nieuwe kindercentrum Aquarel van Junis Kinderopvang. Vanaf het nieuwe schooljaar 2015 vormt Aquarel samen met de Immanuelschool een Brede School. Kinderopvang en onderwijs gaan dan samen onder één dak, met verschillende opvangvormen voor verschillende leeftijden. Dat is wel zo gemakkelijk, want ouders en kinderen kunnen dan voor alles op één locatie terecht. Uiteraard kan je ook bij ons terecht als je op een andere school zit. We halen je dan op bij school en brengen je dan naar de BSO.

Het frisse, nieuwe kindercentrum heeft grote, lichte ruimtes met veel ramen en sfeervol ingericht. Voor de tuin is gekozen voor natuurlijke materialen en er is voor iedereen een plekje. Een speelhuisje, een babyhoek, zandbak en een glijbaan, alles is er. De BSO kinderen mogen ook op het pleingedeelte van school spelen. Kom gerust eens kijken, wij zijn er trots op!

Openingstijden Servicebureau

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
Woensdag 08.30 - 17.00 uur
Donderdag 08.30 - 17.00 uur
Vrijdag 08.30 - 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten


Reacties op:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws

Facebookstream