Bedrijf

Junis Kinderopvang

Junis Kinderopvang

Natuurlijk!

Junis Kinderopvang
Boomgaard 4
2771 PC Boskoop

Junis Kinderopvang

junis-kinderopvang 

PeuterStart is een goede voorbereiding voor uw kind op de basisschool. De kinderen krijgen gericht ondersteuning op alle ontwikkelingsgebieden aan de hand van programma's zoals PeuterPlein, Puk en Ko en Z'even Zien. Thema’s die passen bij de belevingswereld van kinderen zorgen voor nieuwe indrukken en ervaringen. Het stimuleren van de taalontwikkeling neemt een belangrijke plaats in. De pedagogisch medewerkers zijn dan ook VVE (Vroeg- en Voorschoolse Educatie) geschoold. Dit betekent dat kinderen die extra ondersteuning bij hun taalontwikkeling kunnen gebruiken door het consultatiebureau naar ons worden doorverwezen. Wilt u hier meer informatie over kunt u contact opnemen met het consultatiebureau of onze klantenservice. De bevindingen op de groep worden bijgehouden in een kindvolgsysteem. Eventuele achterstand of voorsprong in de ontwikkeling kan door onze medewerkers gesignaleerd worden. De bevindingen worden altijd met ouders besproken. 

De kinderen van de Bubbels spelen in dezelfde groep als de KDV kinderen van de Waterlelie. Dit is dus een combinatie groep met kinderen van 0-4 jaar, waar voor de kinderen vanaf 2 jaar het PeuterStart programma wordt aangeboden.

Wil je meer opvang afnemen voor jouw peuter? Dat kan! Ouders die voor hun kinderen van 2 tot 4 jaar  langere dagdelen dan 2.75 uur willen afnemen, kunnen ook kiezen voor afname van dagdelen van 5,5 uur. 

Openingstijden

Maandag 08.30 - 12.00 uur
Dinsdag 08.30 - 12.00 uur
Woensdag 08.30 - 12.00 uur
Donderdag 08.30 - 12.00 uur
Vrijdag 08.30 - 12.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Nieuws

Facebookstream