Bedrijf

KVBC Boskoop

KVBC Boskoop

Innovatie van boomkwekerijsortiment

KVBC Boskoop
Het Rond 99
3995 DN Houten

Bedrijven

KVBC Boskoop

KVBC uitgegroeid tot een landelijke organisatie en internationale samenwerking 

De Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen

Constant wordt geïnnoveerd in het boomkwekerijsortiment. De Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC) helpt hierbij.

Nieuwe rassen worden gekeurd en de organisatie helpt haar leden bij het maken van keuzes in het sortiment. Anders dan de naam doet vermoeden, blijven de activiteiten niet beperkt tot Boskoop. Ooit was dit de geboortegrond voor de vereniging, maar in haar 150-jarige bestaan is de KVBC uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie met buitenlandse leden en internationale samenwerkingen.

Deelname aan evenementen alsmede de mogelijkheid om nieuwe gewassen ter keuring aan te bieden is voorbehouden aan leden. Lidmaatschap kost jaarlijks € 55,- (buitenlandse leden betalen € 60,-). De leden worden periodiek (totaal 5 maal per jaar) door middel van de Dendroflora en Arbor Vitae op de hoogte gehouden van nieuw gekeurde producten. Dit is de reden waarom zich naast kwekers tevens handelsbedrijven, hoveniers en grootgroenvoorzieners en liefhebbers onder de leden bevinden.

Reacties op:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws

  • Nieuws over KVBC Boskoop
  • Geen nieuwsberichten gevonden