Bedrijf

Limes Netwerk Notarissen Boskoop

Limes Netwerk Notarissen Boskoop

Uw eigen notaris in Boskoop

Limes Netwerk Notarissen Boskoop
Zijde 23
2771 EJ Boskoop

Bedrijven

Limes Netwerk Notarissen Boskoop

In de regio bekend door service en kwaliteit 

Limes Netwerk Notarissen Boskoop

Op meerdere momenten in het leven veranderen de persoonlijke omstandigheden en wensen waarbij notariële diensten nodig zijn. Dat kan gaan om een verandering in de persoonlijke levenssfeer of zakelijke omstandigheden waarbij vaak emotie meespeelt.

Limes Netwerk Notarissen Boskoop ondersteunt in deze situaties met helder advies en het maken van de juiste keuzes op zowel juridisch als financieel gebied.

Veelal start dit met een persoonlijk gesprek en inventarisatie van de behoeften. Idealiter doen we dit vooraf zodat er voor u geen verrassingen zijn in de toekomst, dit kan veel leed besparen als de afspraken vooraf duidelijk zijn vastgelegd en bekrachtigd.

Inloopspreekuur (gratis)
Iedere dinsdagavond houdt Limes Netwerk Notarissen een gratis en vrijblijvend spreekuur in Dorpshuis de Juffrouw in Hazerswoude. Het spreekuur wordt bemand door de diverse (kandidaat) notarissen van Limes.

Spreekuur     : vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur
Locatie           : Dorpshuis de Juffrouw, Dorpsstraat 250, Hazerswoude-Dorp

Inlichtingen     : 0172 213848

(elke dinsdagavond behalve in de maanden juli en augustus en op officiële feestdagen)

Netwerk notaris
Limes Netwerk Notaris Boskoop is aangesloten bij Netwerk Notarissen, het landelijke samenwerkingsverband van ruim 160 zelfstandige notariskantoren. Wij werken samen door kennis te delen op het gebied van juridisch onderzoek, vakopleiding, kwaliteitszorg en bedrijfsvoering.

Limes Netwerk Notarissen is met 4 notarissen en 4 kantoren centraal gevestigd in het Groene Hart en daarmee een van de grotere kantoren in de regio. Hierdoor kunnen we u als cliënt gespecialiseerde diensten aanbieden en toch lokaal betrokken zijn. U kunt bij ons terecht voor alle notariële diensten, die wij met de meeste zorg en tegen een faire prijs voor u zullen uitvoeren.

Zoekt u een notaris in de regio of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Reacties op:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws

Facebookstream