Bedrijf

M.J. van Ooi Rietdekkersbedrijf

M.J. van Ooi Rietdekkersbedrijf

Zonder goed riet geen goed dak

M.J. van Ooi Rietdekkersbedrijf
Reijerskoop 164
2771 BT Boskoop

Bedrijven

M.J. van Ooi Rietdekkersbedrijf

Rietdekken met de paplepel ingegoten 

10

Rietdekkersbedrijf van Ooi

Rietdekkersbedrijf van Ooi is ruim 120 jaar is ons bedrijf actief in de rietdekkerswereld.
Gedurende deze periode hebben wij door onze deskundigheid en kwaliteit een zeer goede naam en uitgebreide klantenkring opgebouwd. In al die jaren is het vakmanschap van rietdekker steeds overgegaan van vader op zoon. En ook nu zit de vijfde generatie alweer op het dak. U kunt dus wel stellen dat rietdekken ons met de paplepel is ingegoten.

Door onze steeds door ontwikkelde vakkennis en kwaliteit kunt u er dus op vertrouwen dat uw dak bij ons in goede handen is! Al met al is rietdekken een vak apart.

Kennis en ervaring zijn de eerste vereisten, maar werken met goede materialen is minstens zo belangrijk. Want zonder goed riet geen goed dak. In het voorjaar, wanneer er nog voldoende riet is,kopen wij onze gehele jaarvoorraad in en slaan deze op in onze loods.

Voor ieder project wordt het juiste riet gesorteerd om er zeker van te zijn dat wij de beste kwaliteit leveren.

Openingstijden
De openingstijden zijn bij ons helaas onbekend.

Reacties op:

 
 
10

[b]Op zoek naar een [url=http://www.rijschoolvlam.nl]autorijschool in Utrecht[/url]?[/b]
Dan ben je helemaal aan het juiste adres bij rijschool Vlam! Je kunt bij rijschool Vlam tegen scherpe tarieven [url=http://www.rijschoolvlam.nl]rijlessen volgen in Utrecht[/url]. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Wil jij graag garantie voor het behalen van je rijbewijs? Dan is het examengarantie pakket misschien iets voor jou! Je kunt ook pakketten van 10, 20, 30 of 40 rijlessen afnemen bij rijschool Vlam. Je bent met deze pakketten goedkoper uit dan dat je telkens losse rijlessen afneemt. Losse rijlessen kosten bij rijschool Vlam maar 35 euro! Dat is aanzienlijk goedkoper dan bij andere rijscholen in Utrecht.
Jouw 1e rijles bij autorijschool Vlam is gratis!
Jawel je leest het goed! Bij [url=http://www.rijschoolvlam.nl]autorijschool Vlam in Utrecht[/url] is jouw 1e rijles helemaal gratis! Wij snappen dat jij graag bij een rijschool lessen wilt volgen waar je op je gemak zit en waar je een goed gevoel bij hebt. Juist daarom kan je geheel gratis en vrijblijvend kennismaken met autorijschool Vlam. Tijdens deze 1e rijles heb je de gelegenheid om alle vragen die je hebt te stellen aan de instructeur. Natuurlijk kan je ook voorkeuren en wensen bespreken zodat de instructeur een schema voor je kunt maken als je rijlessen wilt volgen bij rijschool Vlam. Een ander voordeel van deze 1e [url=http://www.rijschoolvlam.nl]rijles in Utrecht[/url] is dat de instructeur een goed beeld van jouw huidige rijervaring krijgt. Zo kan de instructeur dus een inschatting maken van het te verwachten aantal benodigde rijlessen voor het behalen van jouw rijbewijs. Neem snel een kijkje op [url=http://www.rijschoolvlam.nl]www.rijschoolvlam.nl[/url] voor meer informatie.

 
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
5.5
6
6.5
7
7.5
8
8.5
9
9.5
10
 
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
5.5
6
6.5
7
7.5
8
8.5
9
9.5
10
 
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
5.5
6
6.5
7
7.5
8
8.5
9
9.5
10

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws

  • Nieuws over M.J. van Ooi Rietdekkersbedrijf
  • Geen nieuwsberichten gevonden