Bedrijf

Mensendieck Boskoop

Mensendieck Boskoop

Specialist in houding en beweging.

Mensendieck Boskoop
Roemer 243
2771 BK Boskoop

Bedrijven

Mensendieck Boskoop

Herstellen van de balans tussen spanning en ontspanning. 

De praktijk voor oefentherapie Mensendieck

De praktijk voor oefentherapie Mensendieck is al enige jaren gevestigd aan de Reijerskoop in Boskoop. In de loop van 2014 zal de praktijk verhuizen naar het centrum van Boskoop. Daar zal ook samengewerkt worden met fysiotherapeuten en logopedisten.

In de praktijk worden naast individuele behandelingen ook groepslessen gegeven. Als oefentherapeut richt ik me op het verbeteren van de houdings- en bewegingsgewoonten. Hierbij staat de patiënt en diens activiteiten in het dagelijks leven centraal. Denk hierbij aan activiteiten als werk, sport, vrijetijdsbesteding en huishouden.

U werkt aan het herstel van de balans tussen spanning en ontspanning en brengt uw lichaam weer in goede conditie. De behandeling wordt hierbij afgestemd op uw persoonlijke situatie. U ontdekt hoe u dagelijks uw houding en manier van bewegen kunt verbeteren. U leert hoe u zelf met uw klachten kunt omgaan en hoe u kunt voorkomen dat uw klachten terugkeren. Zo kunt u weer optimaal functioneren tijdens al uw dagelijkse activiteiten.

De praktijk is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Openingstijden
De openingstijden zijn bij ons helaas onbekend.

Reacties op:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws

  • Nieuws over Mensendieck Boskoop
  • Geen nieuwsberichten gevonden