Bedrijf

Plantport Boskoop Kweeksmakelijk

Plantport Boskoop Kweeksmakelijk

Lekkere groente kweek je zelf

Plantport Boskoop Kweeksmakelijk
Italiëlaan 4
2391 PT Hazerswoude-Dorp

Bedrijven

Plantport Boskoop Kweeksmakelijk

Lekkere groente kweek je zelf 

Plantport Boskoop Kweeksmakelijk

Plantport Boskoop Kweeksmakelijk verkoopt en begeleid, in nauwe samenwerking met de oorspronkelijke licentie houder, een groot aantal fruit gerelateerde licentie soorten. Deze soorten worden normaliter alleen gebruikt voor de vrucht productie.

In opdracht van de licentie houder verkoopt Plantport Boskoop Kweeksmakelijk deze soorten in de vorm van uitgangs materiaal. Voorts worden de licentie verplichtingen begeleid en onderhouden. Uit de oorspronkelijke kernactiviteit van Plantport Boskoop Kweeksmakelijk BV, het aanbieden van boomkwekerij artikelen d.m.v. beurzen en digitale systemen, is ook de dienst Logistiek & bemiddeling voortgekomen.

Plantport Boskoop Kweeksmakelijk BV maakt het boomkwekerij product uit de regio bekend bij haar, voornamelijk, Engelse klanten. Plantport Kweeksmakelijk Boskoop begeleidt het hele proces van aanbieden tot uitleveren tegen een vast gestelde provisie. Ook de gehele logistieke afwikkeling en begeleiding is in handen van Plantport Boskoop Kweeksmakelijk BV.

Onder de naam Kweeksmakelijk ® word er daarnaast conceptmatig een groente lijn gekweekt die de consument instaat stelt, op een eenvoudige manier, zelf groente te kweken op of in zijn of haar eigen terras, balkon of in eigen tuin.

Openingstijden
De openingstijden zijn bij ons helaas onbekend.

Reacties op:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws

  • Nieuws over Plantport Boskoop Kweeksmakelijk
  • Geen nieuwsberichten gevonden