Bedrijf

Rijnbeek Excellent Plant

Rijnbeek Excellent Plant

Innovatief en duurzaam

Rijnbeek Excellent Plant
Noorwegenlaan 30
2391 PW Hazerswoude-Dorp

Bedrijven

Rijnbeek Excellent Plant

Veelbelovende planten voor de retail 

Rijnbeek Excellent Plant

Al bijna 70 jaar is Rijnbeek Excellent Plant actief in de productie van specifieke plantensoorten. In die tijd hebben we als familiebedrijf een schat aan kennis en ervaring opgedaan.

Inmiddels beschikken we over in totaal 10 hectare kwekerij, waarvan 2 hectare onder glas. In Hazerswoude realiseerden we recent een moderne kwekerij, waar authentiek vakmanschap en geavanceerde voorzieningen samenkomen. Dankzij de hoge graad van automatisering kunnen we nog sneller, beter en arbeidsvriendelijker kweken.

We kweken op een innovatieve en duurzame wijze. Zo nemen we deel aan MPS (Milieu Programma Sierteelt, aansluitnummer 802203). In het kader van MPS gaan we bewust om met bestrijdings- en bemestingsmiddelen. Dat wil zeggen: met oog voor kwaliteit, milieu- en maatschappelijke aspecten.

De planten van Rijnbeek Excellent Plant gaan naar retailers over heel de wereld. Bestemd voor consumenten die houden van een rijk vertakte plant met een volle bloei. En dat is precies wat we u als moderne kwekerij beloven.

Maak kennis met ons assortiment!

Openingstijden
De openingstijden zijn bij ons helaas onbekend.

Reacties op:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws

  • Nieuws over Rijnbeek Excellent Plant
  • Geen nieuwsberichten gevonden