Bedrijf

Van Styn Rijnwoude B.V.

Van Styn Rijnwoude B.V.

Ambachtelijk én hightech

Van Styn Rijnwoude B.V.
Belgiëlaan 5
2391 PH Hazerswoude-Dorp

Bedrijven

Van Styn Rijnwoude B.V.

Hoogwaardige gefineerde panelen en sandwich panelen 

Van Styn marine panels and solid wood

De hoogwaardige gefineerde panelen en sandwich panelen die door ons bedrijf worden gefabriceerd, vinden hun oorsprong in een lange traditie van degelijk vakmanschap.

Het begon allemaal in 1929, toen de gebroeders Van Stijn de meubelfabriek Ficar oprichtten. Van lieverlee verschoof het accent naar de vervaardiging van plaatmateriaal. Daarom werd in 1958 de naam gewijzigd in Van Stijn Triplex B.V.. In 1995 verhuisde de onderneming naar de huidige locatie en ontstond Van Stijn Rijnwoude B.V.. Voortdurende productontwikkeling leidde begin 2002 tot de oprichting van Van Styn Marine Plywood B.V. en Van Styn Sandwich Panels B.V..

Door de nieuwe schrijfwijze van de naam van de oprichters werd hierbij het internationale karakter van de nieuwe activiteiten onderstreept. Hoewel gebruik gemaakt wordt van de modernste productiemethoden, zoals bijvoorbeeld CNC-gestuurde machines en een geautomatiseerde lakstraat, blijft ambachtelijk vakmanschap op het gebied van fineerverwerking het hechte fundament voor een belangrijk deel van het assortiment.

Openingstijden
De openingstijden zijn bij ons helaas onbekend.

Reacties op:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws

  • Nieuws over Van Styn Rijnwoude B.V.
  • Geen nieuwsberichten gevonden