Bedrijf

VDH Foliekassen BV

VDH Foliekassen BV

Vooruitstrevend in foliekassen

VDH Foliekassen BV
Frankrijklaan 9
2391 PX Hazerswoude-Dorp

Bedrijven

VDH Foliekassen BV

Onze kwaliteit is uw succes! 

VDH Foliekassen BV

Onze kwaliteit is uw succes! Met deze bedrijfsfilosofie is VDH Foliekassen BV al meer dan 30 jaar succesvol gespecialiseerd in het bouwen van foliekassen.

Groente, fruit, bloemen of bomen: voor elke teelt en elk klimaat hebben wij de perfecte foliekas. Onze foliekassen bieden allerlei teelttechnische voordelen, zoals een hoge lichtdoorlatendheid en perfecte luchtingsmogelijkheden. Het is een feit, dat veel gewassen onder folie niet alleen compacter groeien, maar ook een intensievere kleuring hebben.

Ontwerpen, het bouwproces starten, begeleiding van projecten, een perfecte afwerking en een voortdurende service. Met VDH Foliekassen weet u zich verzekerd van een uitstekend product, een perfecte montage, een zorgvuldige planning en een langdurige service.

Of het nu gaat om een standaard foliekas of om bijzondere wensen, wij leveren en monteren snel en vakkundig in zowel binnen- en buitenland.

Openingstijden
De openingstijden zijn bij ons helaas onbekend.

Reacties op:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws

  • Nieuws over VDH Foliekassen BV
  • Geen nieuwsberichten gevonden