Bedrijf

Vermeulen Kunstofvloeren BV

Vermeulen Kunstofvloeren BV

Kwaliteitsvloeren door vakmensen!

Vermeulen Kunstofvloeren BV
Schotlandlaan 11
2391 PR Hazerswoude-Dorp

Bedrijven

Vermeulen Kunstofvloeren BV

Elke vloer, welke specifieke wensen en eisen u ook heeft 

Latexfalt-Vermeulen Kunststofvloeren

We vinden het heel vanzelfsprekend dat de vloer in de supermarkt prettig loopt en schoon is, of dat de vloer in de hal van uw bedrijf een mooi motief heeft en de vloer in de werkplaats tegen van alles en nog wat bestand is. Kortom, we vinden dat de vloer gewoon moet voldoen aan datgene waarvoor hij is bedoeld.

Vloeren vallen eigenlijk pas echt op als ze niet voldoen aan het verwachtingspatroon. Spekglad waar veel mensen lopen, vuil waar ze schoon moeten zijn of kaal en versleten waar juist een mooie vloer beter op zijn plaats zou zijn. Vloeren zijn met name voor bedrijven van groot belang. De vloer bepaalt de toelaatbare belasting en in bijvoorbeeld een productieruimte of showroom de functionaliteit. Maar ook de leefbaarheid en de sfeer worden voor een belangrijk deel bepaald door de grond onder onze voeten.

De vloer is de basis van elke onderneming. Latexfalt-Vermeulen Kunststofvloeren beseft dit maar al te goed en heeft zich gespecialiseerd in hoogkwalitatieve kunststofvloeren.

Openingstijden
De openingstijden zijn bij ons helaas onbekend.

Reacties op:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws

  • Nieuws over Vermeulen Kunstofvloeren BV
  • Geen nieuwsberichten gevonden