Locatie

Atelier Casa

Atelier Casa

Harmonieuze energiebalans

Atelier Casa
Goudse rijweg 354
2771 BA Boskoop

Cultuur

Atelier Casa

Alles wat wij maken ter verbetering van de levensenergie 

Atelier Casa

Atelier Casa in Boskoop maakt orgone/orgonite kunst objecten en chembusters.

Wat is Orgonite?
Orgonite is afgeleid van het woord orgon of orgone. Orgon is een andere definitie voor levensenergie. De orgonite producten die wij maken in Atelier CaSa, hebben alles te maken met de verbetering van de levensenergie. Als de levensenergie wordt verbeterd breidt dit zich ook uit naar de woon en leefomgeving. De trilling van de verbeterde energie is hoger dan de belaste energie door straling, deze heeft een lagere trilling. De hogere trilling activeert de lagere trilling om uw heen. Zo ontstaat er een harmonieuze energie balans tussen mens en omgeving. Op deze manier wordt de kwaliteit van alles wat leeft verbeterd.

Onze kunststukjes variëren van hangers tot persoonlijk op maat gemaakte chembusters. Maar ook speciale plakkers voor gsm & laptop. En dit alles voor een zeer betaalbare prijs!

Het is mogelijk om onze collectie te komen bezichtigen op maandagochtend van 9:00 tot 12:00 en woensdagavond vanaf 19:00 of evt. op afspraak.

Reacties op:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws

  • Nieuws over Atelier Casa
  • Geen nieuwsberichten gevonden