Locatie

Stichting Vrienden van het Kerkje

Stichting Vrienden van het Kerkje

het Kerkje van Boskoop

Stichting Vrienden van het Kerkje
Burgemeester Colijnstraat 24
2771 GP Boskoop

Cultuur

Stichting Vrienden van het Kerkje

Burgemeester Colijnstraat 24 

De Stichting Vrienden van het Kerkje is in 2009 opgericht met als doel het kerkgebouw als cultuurhistorisch monument voor Boskoop te houden. Daarnaast wil de Stichting culturele en maatschappelijke bijeenkomsten en activiteiten voor de gemeenschap Boskoop in het Kerkje faciliteren.

Het gebouw wordt in toenemende mate gebruikt voor andere activiteiten dan kerkdiensten. De Stichting streeft naar uitbreiding van dezeculturele en maatschappelijke bijeenkomsten en activiteiten in het Kerkje. Zo kan het Kerkje onderdak bieden aan kleine concerten en uitvoeringen, lezingen en boekbesprekingen, vergaderingen, cursussen, exposities, burgerlijke- of kerkelijke huwelijksvoltrekkingen, maar ook herdenkingen.

 Het laatste nieuws, een overzicht van geplande activiteiten, maar ook achtergrondinformatie over het Kerkje en de Stichting staat vermeld op de website www.vriendenvanhetkerkje.nl en is te vinden op de Facebook-pagina van de Stichting.

Secretariaat: Mendelweg 14, 2771 TN Boskoop

Openingstijden
De openingstijden zijn bij ons helaas onbekend.

Reacties op:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws