Locatie

Pop-In-Koor

Pop-In-Koor

Het gezelligste popkoor van Boskoop!

Pop-In-Koor
Reijerskoop 4a
2771 BC Boskoop

Muziek

Pop-In-Koor

Het gezelligste popkoor van Boskoop! 

Het Pop-In-Koor uit Boskoop, opgericht in 1995, is een swingend, enthousiast en actief popkoor, dat een uitstapje naar een ander muziekstijl niet schuwt. Onder leiding van dirigent Ezra van Nassauw brengen we een gevarieerd repertoire. We voeren de nummers uit met een (live) band, met pianobegeleiding of a capella.

In 2015 vieren wij ons 20-jarig jubileum. Waarom wij al 20 jaar bestaan?

Een veelzijdig repertoire, uitdaging in expressie, enthousiasme, een gemoedelijke en gezellige sfeer en het niet te omschrijven Pop-In gevoel. Je stopt niet zo maar, want dan ga je heel wat missen!

Zonder de gezelligheid en het enthousiasme uit het oog te verliezen proberen we steeds te zoeken naar nieuwe uitdagingen en te streven naar meer kwaliteit. Belangrijk is dat we ons blijven ontwikkelen. Alleen als je als groep blijft werken naar één geheel, één beleving van muziek en eenzelfde expressie naar het publiek toe, beleef je met elkaar vrolijke maar zeker ook kippenvelmomenten. Dit is waar we met elkaar naar streven.

Wil jij het eens bij ons proberen?
Kom gerust een keertje langs op een woensdagavond om te kijken, te luisteren en/of mee te zingen. Dan kun je zien of dit het koor is dat bij jou past. Een stemtest is niet verplicht, maar wel mogelijk. Je krijgt sowieso de gelegenheid om 2 woensdagavonden mee te zingen, zodat je kunt inschatten bij welke stemgroep jouw stem het beste past.

Er is één maar, er is op dit moment een ledenstop. Mocht je toch enthousiast zijn geworden en wil je lid worden dan is het mogelijk op de wachtlijst te worden geplaatst. 

Reacties op:

 
 
werf8@planet.nl

hoi, leden van het Pop-in-koor

Wij willen jullie van harte feliciteren met jullie 20 jarig bestaan
Wij hebben zondagmiddag enorm genoten van jullie optreden. Wij volgen jullie al jaren en wij kunnen oprecht zeggen dat het een genot is om naar jullie te luisteren en te kijken. Natuurlijk zijn we ook trots op onze zus Sonja die vanaf het begin al lid is van jullie koor. Dankzij jullie optreden hadden wij een bijzonder fijne zondagmiddag.

Met vriendelijke groet Truus en Ria van der Werf -de Jong

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws