Locatie

Proeftuin van Holland

Proeftuin van Holland

Proef de tuin

Proeftuin van Holland
Rijneveld 153
2771 XV Boskoop

Recreatie

Proeftuin van Holland

Informatief en educatief centrum voor én over de sierteeltsector 

De Proeftuin van Holland

Gelegen in het Groene Hart van Nederland, centraal tussen de grote steden, vindt u hier een unieke locatie voor uw recreatieve en natuureducatieve activiteiten.

De Proeftuin van Holland is een informatief en educatief centrum voor én over de sierteeltsector voor professioneel gebruik en met recreatieve mogelijkheden voor de consument. De Proeftuin van Holland biedt u de kans te genieten van rust en natuur. Alleen, met het gezin, uw bedrijf, vriendengroep of familie.
Er zijn verschillende recreatieve activiteiten ontwikkeld om de bezoeker kennis te laten maken met de natuur en de sierteeltsector. Op ontdekkingstocht met ‘Arie op Safari’ en ‘Holder de Bolder in de Polder’, leerzaam en ondernemend tijdens ‘In het Spoor van de Gaiten’ en ‘Bomen over Stambomen’, actief tijdens ‘Hoosschoppengolf’ of culinair tijdens de ‘Schone van Boskoop’.

De sortimentstuin is open van zonsopgang tot zonsondergang en het terras is iedere werkdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Reacties op:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 



Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws