« Vorige - Volgende »

Drie nominaties voor STudieclub Innovatieprijs 2017

6 februari 2017 - 11:38  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Drie nominaties voor STudieclub Innovatieprijs 2017

Sinds vele jaren kent de Studieclub Greenport Boskoop de STudieclubInnovatiePrijs (STIP)  toe aan innovaties binnen de Greenport Boskoop. Vorig jaar werd de prijs toegekend aan Gardini.nl (foto). Ook dit jaar zijn er drie nominaties die voor deze prijs in aanmerking komen. Genomineerd zijn:

- André van Zoest Hortensiakwekerij
Keuzes maken, topkwaliteit planten kweken, uitgebalanceerde marketing strategie, kennis van de afnemer, innovatief blijven en de praktische uitvoering; Dit alles zorgt voor een totale en optimale bedrijfsvoering bij André van Zoest Hortensiakwekerij

- Rupsrooier Rijnbeek en Zn.
Werkbaar op zachte veengrond, op afstand bestuurbaar, wendbaar op kleine ruimte, sterk klop- en schudmechanisme, eigen regie, efficiënt werken: Ingrediënten die verwerkt zijn in deze innovatieve rupsrooier. Het ontwerp is een mooie samenwerking tussen kweker en constructor.

- ‘Maatwerk’ Telermaat Boskoop.
Wanneer, waar wel of waar niet, hoeveel gebruik, registratie: Allemaal vragen omtrent gewasbescherming die in de app en in combinatie met het platform op een snelle en eenvoudige manier worden beantwoord. De App is inmiddels met succes geïntroduceerd bij boomkwekers in Brabant en in Boskoop is een pilot gestart. 

Stem mee!
Via een digitale poll kan nu al gestemd worden. Tijdens de avond in het kwekerscafé op 21 februari worden de nominaties gepresenteerd waarna de bezoekers ook hun stem kunnen uitbrengen. De uiteindelijke winnaar ontvangt deze avond uit handen van dhr. Eric Carree, voorzitter van ondernemersvereniging Alphen (VOA) de bijzondere studieclubtrofee.

Fotograaf: Josh Walet