« Vorige - Volgende »

Maatwerk winnaar van Studieclub Innovatieprijs

22 februari 2017 - 17:19  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Maatwerk winnaar van Studieclub Innovatieprijs

Maatwerk van Telermaat Boskoop won tijdens het Kwekerscafé Greenport Boskoop van 21 februari de Stip 2017. Maatwerk ging de strijd aan met rupsrooier van Rijnbeek & zn en totale bedrijfsvoering van André van Zoest Hortensiakwekerij. Na een stemming op het internet en een stemming onder de bezoekers van het kwekerscafé ontving Jeroen Fase van Telermaat uit handen van VOA voorzitter Eric Carree de unieke trofee. Samen met de andere genomineerden ontving hij de heerlijke STIP slagroomtaart en een mooi juryrapport.

Maatwerk van Telermaat is een betrouwbare tool die de taak van de kweker op het gebied van gewasbescherming, registratie en beslissingsmodel (en bemesting) enorm kan verlichten en die bij kan dragen aan betere resultaten met duurzame besparingen.

"People Profit Planet. Drie woorden die passen bij deze innovatie. Met de app en het platform ‘Maatwerk’ helpt Telermaat de kweker om met nog meer zorg om te gaan met gewasbescherming. Hiermee spelen zij in op regelgeving, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam ondernemen. Een must in deze tijd. De App is inmiddels met succes geïntroduceerd bij boomkwekers in Brabant en in Boskoop is een pilot gestart", zo luidt het juryrapport.

Fotograaf: Piet Goudriaan