« Vorige - Volgende »

Junis opent nieuw kinderdagverblijf in Benthuizen

22 februari 2018 - 16:56  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Junis opent nieuw kinderdagverblijf in Benthuizen

Op woensdag 21 februari is er door Marie-Louise, directeur-bestuurder van Junis Kinderopvang, een nieuw kinderdagverblijf geopend in De Grobbebollen. Het was een gezellige ochtend waarbij veel mensen een kijkje kwamen nemen en de kinderen zich goed vermaakt hebben. De kinderen konden spelletjes spelen, geschminkt worden of hun eigen heerlijke cupcakes versieren.

De Grobbebollen is het eerste kinderdagverblijf in Benthuizen en is een knusse en gezellige ruimte waar de kinderen kunnen ontdekken, groeien en ontwikkelen.

De Grobbebollen biedt PeuterStart en kinderdagopvang aan. PeuterStart De Grobbebollen is bedoeld voor peuters vanaf 2 jaar om hen spelenderwijs voor te bereiden op school. De kinderdagopvang is voor kinderen van 0-4 jaar en vormt samen een combinatiegroep met de kinderen van PeuterStart. De kinderdagopvang en Peuterstart is doordeweeks elke dag geopend.

Benieuwd geworden naar de kinderdagopvang of PeuterStart bij De Grobbebollen? Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie of een rondleiding via 0172 – 745 850.

Fotograaf: Junis Kinderopvang
Tags: junis