« Vorige - Volgende »

KARWEI Boskoop open voor afhaal en bezorgen

17 december 2020 - 12:39  •  inBoskoop.nl  •  reacties

KARWEI Boskoop open voor afhaal en bezorgen

Bij KARWEI Boskoop kun je de komende tijd terecht voor afhalen en bezorgen van bestellingen of maak gebruik van hun Post NL service balie. Hieronder vind je een uitleg hoe KARWEI Boskoop hun dienstverlening voortzet.

Bezorgen en afhalen KARWEI Boskoop

Klanten kunnen bellen of mailen om producten te reserveren. Tip: hierbij is het handig om de productnummers bij de hand te hebben, deze staan vermeld op de website bij specificaties. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met: info@karweiboskoop.nl of 0172-211382.

Afhalen van bestellingen uit de winkel

KARWEI Boskoop streeft ernaar om jouw bestelling binnen een uur aan u uit te leveren. De tijden dat je bij hen terecht kunt is van 09.00 – 18.00 uur, van maandag tot en met zaterdag.

Post NL

KARWEI Boskoop heeft aan de voorzijde van de winkel een Post NL punt ingericht om uw pakketjes te halen en te brengen indien gefrankeerd.

Bestellen online: www.karwei.nl

Op de website kun je zien of een artikel op voorraad is. Als de voorraad niet toereikend is in de winkel, dan kan je de producten het beste bestellen via de landelijke website.

Vuurwerk bestellen: www.bestelvuurwerkboskoop.nl/

Je kunt bij KARWEI Boskoop nog steeds terecht voor categorie 1 vuurwerk. Het ophalen van vuurwerk zal gebeuren in tijdsvlakken, deze kun je zelf selecteren op de website.

KARWEI Boskoop hoopt dat je op deze manier toch jouw gewenste producten in bezit kan krijgen. Ook in deze tijden staat KARWEI Boskoop en zijn medewerkers voor jou klaar.

Fotograaf: KARWEI Boskoop
KARWEI Boskoop.'
KARWEI Boskoop

Lifestyle-diensten