« Vorige - Volgende »

30 nieuwe huurappartementen in Boskoopse centrum

21 februari 2018 - 10:51  •  Woonforte  •  reacties

30 nieuwe huurappartementen in Boskoopse centrum

Op maandag 5 maart aanstaande start de verhuur van 30 nieuwe appartementen aan de Boomgaard in Boskoop. Twee weken lang kunnen geïnteresseerden zich inschrijven via de website van WoningNet Holland Rijnland. Huurders uit Boskoop die 55 jaar of ouder zijn èn die een woning achterlaten van Woonforte hebben voorrang bij de toewijzing. 

De bouw van het nieuwbouwproject Waterrijk – De Boomgaard in Boskoop is in volle gang. De woningen liggen op loopafstand van het Boskoopse centrum. Op de begane grond komt een gezondheidscentrum met huisartsen, een apotheek en een fysiotherapiepraktijk. In dit project verzorgt Woonforte de verhuur van 30 nieuwe nette appartementen.

De huurappartementen zijn alle driekamerwoningen. Er zijn drie typen huurwoningen met een oppervlakte van 55 m2 (type B5), van 58 m2 (type B4) en van 73 m2 (type B1). Iedere woning heeft een woonkamer en twee slaapkamers met een fijn balkon. De woningen hebben een berging op de begane grond voor bijvoorbeeld het plaatsen van fietsen. Op het dak staan zonnepanelen. Zo profiteren bewoners van lage energiekosten.

Sociale huur
De huurprijs van 27 woningen in de sociale huur varieert van € 500,12 tot € 597,30. Geïnteresseerden moeten ingeschreven staan als woningzoekende bij WoningNet Holland Rijnland. De toewijzing gaat op volgorde van inschrijvingsduur. 

Bijzonder is dat er drie woningen beschikbaar zijn voor middeninkomens met een jaarinkomen tussen € 36.798,00 en € 41.056,00. Voorwaarde is wel dat zij een woning van Woonforte achterlaten. De huurprijs is €710,68 per maand. De toewijzing gaat op volgorde van woonduur in de huidige woning.

Meer informatie
Informatie zoals woningplattegronden zijn te vinden op de website van Woonforte. Vanaf 26 februari kunnen geïnteresseerden elke werkdag ‘s morgens binnenlopen bij beide kantoren van Woonforte in De Baronie en aan de Zijde in Boskoop. 

Naar verwachting is de oplevering van de appartementen eind december en kunnen de nieuwe bewoners begin januari verhuizen.

Fotograaf: Woonforte
Woonforte.'
Woonforte

Een woning waarin u zich thuis voelt.