« Vorige - Volgende »

HOLYGREEN haalt The Partysquad naar Boskoop

5 augustus 2019 - 15:45  •  inBoskoop.nl  •  reacties

HOLYGREEN haalt The Partysquad naar Boskoop

Vorig jaar was HOLYGREEN een groot succes; ondanks het weer werd het een fantastisch feest met veel gezelligheid en positieve reactie. Een derde editie van het ‘groene’ festival kon dus niet weg blijven.  

Vrijdag 23 augustus wordt er op het ITC-terrein in Hazerswoude-Dorp weer een waar festivalterrein gerealiseerd. Dit jaar wederom weer met de GROENE KROEG en een MAINSTAGE.

Na het grote succes van de DJ contest van vorig jaar organiseert HOLYGREEN dit jaar de HOLYBATTLE. Een contest voor ieder muzikaal talent die een keer in de spotlights wilt staan. Rappers, DJ’s, Saxofonisten, sing-and-songwriters of andere muzikale talenten betreden de eerste uren van Holygreen het podium.

Op het festival zullen verschillende foodtrucks staan. Vanaf 16:00 uur gaat het festivalterrein open en kunnen er gerechten en dranken gekocht worden. Vanuit de foodtrucks kun je gerechten halen, zoals frites, hamburgers en borrelhapjes. Daarnaast kun je ook speciaalbieren proeven vanuit de Borrelkar.

De line-up is ook compleet. Dit jaar zullen THE PARTYSQUAD, LADY BEE, DIRRTY BERRY, LOS BANDEROS & MOOMBAHTEAM de mainstage op zijn kop zetten.

HOLYGREEN is ook dit jaar weer op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen aan het opbouwen van het mooie festival. Dit jaar kunnen de vrijwilligers zich o.a. via hun sportclub opgeven waardoor ze geld kunnen verdienen voor in de clubkas. De vrijwilligers ontvangen ook hun eigen entree kaartje voor het festival.

De GROENE KROEG zal door DJ Mivo en De Bijtels op zijn kop gezet worden. De Bijtels coveren hits van Guus Meeuwis tot Rage Against the Machine en alles wat daartussen zit. Dit jaar wordt de GROENE KROEG gesponsord door HOOGEVEEN PLANTS. Het beloofd weer één groot feest te worden.  

De kaartverkoop is in volle gang. De Vroegbloeier tickets zijn al uitverkocht en zijn tot aan het festival de zomerbloeier tickets voor € 17,50 uitsluitend online te koop. Toegang is vanaf 18 jaar.

HOLYGREEN is een initiatief van stichting HOLYGREEN. Meer informatie is te lezen op www.holygreen.nl.