« Vorige - Volgende »

Wheels in the West organiseert Kikkerrally Boskoop

20 september 2019 - 10:13  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Wheels in the West organiseert Kikkerrally Boskoop

Wheels in the West organiseert op zaterdag 28 september 2019 de Kikkerrally Boskoop. Er is besloten dit jaar een oldtimerevenement te organiseren in de vorm van een rally onder de naam ‘’Wheels in the West Kikkerrally Boskoop’’.

Van Kikkerrit naar Kikkerrally
De ‘’Kikkerrit Boskoop’’ is een begrip voor veel oldtimerliefhebbers uit de regio. Met in totaal 20 ritten in 20 jaar is de Kikkerrit gestopt in 2017. Na één jaar afwezigheid geeft Wheels in the West daar een vervolg aan onder de naam ‘’Kikkerrally Boskoop’’.

Kikkerrally Boskoop
Op zaterdag 28 september 2019 wordt de Kikkerrally Boskoop georganiseerd. Onder begeleiding van MAC Rijnland Alphen a/d Rijn wordt er een rally-tour van ca. 100 km uitgezet in het Groene Hart. Deelnemers krijgen de keuze uit alleen het rijden van de rit (tourklasse) of een puzzelrit (puzzelklasse). Vanaf het Plantariumgebouw in Hazerswoude-Dorp gaat de Kikkerrally van start, dit is tevens de finish.

Het belooft een leuke rit te worden met een lunchpauze onderweg bij Volvo Hooftman in Schoonhoven. Van der Linden Groep uit Waddinxveen levert haar bijdrage aan een feestelijke afsluiting.

SLMK Fonds
Door deelname aan de Kikkerrally Boskoop, steunen deelnemers het goede doel. Een deel van de opbrengst gaat naar het slokdarm- en maagkankerfonds (SLMK Fonds).

Informatie & tickets
Meer informatie over deelname en tickets zijn te vinden op www.wheelsinthewest.nl.