« Vorige - Volgende »

Boskoopse Braderie 20 & 21 September

20 september 2019 - 13:55  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Boskoopse Braderie 20 & 21 September

Het belooft weer een mooi en bomvol weekend te worden op en tijdens de Boskoopse Braderie van 2019. Dit jaar de 41ste braderie, welke vrijdag 20 september om 20:00 uur wordt geopend door Helma van der Louw, gemeenteraadslid van de gemeente Alphen.

Het bestuur heeft dit jaar 3 nieuwe leden kunnen inlijven, zijnde Arjan Windhorst (parcours en techniek), Thomas Koetsier (secretariaat). en Dennis Kempes (parcours). Samen met de 3 reeds zittende leden, Richard van Loon (vergunningen en aanverwanten), Gertjan Hooftman (voorzitter) en Mike Verweij (artiesten en evenementen) maken zij het bestuur compleet.

Dit jaar op het parcours diverse nieuwe kermisattracties. Het plein achter de AH is zoals elk jaar beschikbaar voor de kinderen met een Kleedjesmarkt. Op het podium ook een divers aanbod van artiesten en verenigingen waaronder Da Danza en Soofit met dansdemo`s. Op vrijdagavond vanaf 19:00 uur is er een DJ en sluit de soulband S.O.U.L ook aan. 

Zaterdag begint de dag met een koffieconcert van de Silent Sinners, natuurlijk met gratis koffie en koek. In de loop van de dag zijn er ook allerlei straatacts, waaronder steltloopsters, bellenblaasters, een waarzegger en een 'illegale' bingo. Vanaf 15:00 uur zal DJ Melsie optreden op het hoofdpodium. Een optreden van Marco de Hollander maakt het feest compleet.