« Vorige - Volgende »

Lekker in je lijf

9 november 2015 - 16:17  •  Gemeente Alphen a/d Rijn  •  reacties

Lekker in je lijf

Mensen met overgewicht die een Collectieve Zorgverzekering voor Minima (gemeentepolis) hebben, kunnen twee keer in de week onder begeleiding van fysiotherapeuten sporten. Het beweegprogramma ‘Lekker in je Lijf’ is een initiatief van de GGD Hollands Midden, zorgverzekeraar, gemeenten en geselecteerde fysiotherapiepraktijken.

Beweegprogramma
Binnenkort start Stichting Alphense Fysiotherapeuten locatie Douglas Fysiotherapie met ‘Lekker in je Lijf’ in gemeente Alphen aan den Rijn. Het is een beweegprogramma waarin men onder begeleiding van een fysiotherapeut gedurende een half jaar werkt aan een betere conditie en gezondheid. Ook wordt voorlichting gegeven door een diëtist.

Doel
Het doel is te starten met bewegen en je lekker in je lijf te voelen. Tijdens de lessen is ook tijd voor gezelligheid. Gedurende het programma wordt met de fysiotherapeut gekeken welke sport bij de deelnemer past en hij/zij na afloop kan doen om de gezonde leefstijl te blijven volhouden.

Voor wie is het programma?
‘Lekker in je Lijf’ is een beweegprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met overgewicht die een collectieve zorgverzekering (Zorg en Zekerheid) voor minima hebben. Deelname aan ‘Lekker in je Lijf’ wordt volledig vergoed voor iedereen met een collectieve zorgverzekering voor minima van Zorg en Zekerheid. Het eigen risico is hierbij niet van toepassing.

Aanmelden
Voor aanmelden of informatie kunt u terecht bij Douglas Fysiotherapie, Klompenmaker 156, 2401 PR Alphen aan den Rijn. Of via telefoonnummer (0172) 420 503 of e-mail info@douglas-fysiotherapie.nl.

Fotograaf: Josh Walet