« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

9 mei 2018 - 15:16  •  Alphens.nl  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal aanwezig is? Bekijk hier een korte vooruitblik.

Opening tentoonstelling 'Natuur onderwater in Park Zegersloot'
Wie: Kees van Velzen
Waar: Park Zegersloot Noord, Parkeerplaats West Kanaalweg 13
Wanneer: 9 mei | 15.30 uur

Wethouder Van Velzen is aanwezig bij de opening van de tentoonstelling 'Natuur onderwater in Park Zegersloot'. Aannemersbedrijf De Rijk legt in opdracht van de Alphense Duikvereniging Atlantis, in samenwerking met het Hoogheemraadschap van Rijnland en de gemeente Alphen aan den Rijn, de laatste hand aan het Onderwaternatuurpark Zegersloot. Samen met gedeputeerde Han Weber en hoogheemraad Martine Leewis laat wethouder Van Velzen de laatste elementen van het onderwaterrif in de Zegerplas afzinken

Polderdag
Wie: Leo Maat
Waar: Gemeente Alphen aan den Rijn
Wanneer: 10 mei

Wethouder Maat doet mee aan de Polderdag 2018. Tijdens de Polderdag kan men één van de vijf fietsroutes volgen door het landelijk gebied rond de stedenring Leiden – Zoetermeer – Alphen aan den Rijn. Onderweg is er mogelijkheid tot het bezoeken van boerderijen, kwekerijen en cultureel erfgoed.

Inontvangstneming dichtbundels Paul Opdam
Wie: Liesbeth Spies
Waar: Theater Castellum
Wanneer: 11 mei | 20.00 uur

Burgemeester Spies neemt twee dichtbundels van de Alphense dichter Paul Opdam in ontvangst: Straten van gedachten (Nederlands) en Strate van gedagtes (Afrikaans). 

Slotconcert statushoudersproject 'Een goed verhaal'
Wie: Han de Jager
Waar: Concertzaal Nieuwe Muziekschool Alphen, Burgemeester Visserpark 30 , Alphen aan den Rijn
Wanneer: 12 mei | 16.00 uur

Wethouder De Jager is aanwezig bij het slotconcert van het statushoudersproject 'Een goed verhaal'. In 'Een Goed Verhaal' presenteren statushouders uit Alphen aan de Rijn zich met muziek, verhalen, film en dans. De spelers zijn afkomstig uit Iran, Irak, Syrië, Eritrea en Afghanistan. Het project is georganiseerd door de Nieuwe Muziekschool Alphen en Tom in de Buurt. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn