« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

26 september 2018 - 09:16  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Cultuurmiddag voor leerkrachten en schoolleiders
Wie: Leo Maat
Waar: Parkvilla, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 26 september | 14.00 uur

Wethouder Maat opent de cultuurmiddag voor leerkrachten en schoolleiders. Deze middag biedt inspiratie voor hoe leerkrachten cultuureducatie kunnen inzetten tijdens de Kinderboekenweek. Hoogleraar neuropsychologie Jelle Jolles geeft een lezing over het kinder- en tienerbrein.

Informatieavond bewoners Reijerskoop en Zuidwijk over vracht- en landbouwverkeer
Wie: Kees van Velzen
Waar: Boomkwekerijmuseum Boskoop
Wanneer: 26 september | 19.30 uur

Wethouder Van Velzen is aanwezig bij de informatieavond Reijerskoop en Zuidwijk in Boskoop over vracht- en landbouwverkeer. Hier worden de resultaten toegelicht van het onderzoek naar de mogelijkheid tot het verminderen van verkeershinder door vracht- en landbouwverkeer op het Reijerskoop. 

Bestuurlijke netwerkdag G40
Wie: Liesbeth Spies en Han de Jager
Waar: Gemeentehuis Lelystad
Wanneer: 27 september 2018

Burgemeester Spies en wethouder De Jager bezoeken de bestuurlijke G40 netwerkdag. Tijdens deze dag wordt onder andere gesproken over preventie van schulden en armoede en stedelijke vernieuwing en transformatie. 

Prijsuitreiking NK Standwerker
Wie: Gerard van As
Waar: Carla’s, Raadhuisstraat, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 28 september 2018 | 21.00 uur

Wethouder Van As reikt de prijs uit voor het Nederlands Kampioenschap Standwerken, tijdens de Alphense Ladies Night. Door het hele centrum strijden die dag veertig standwerkers om de landelijke titel. 

Wheels in the West
Wie: Liesbeth Spies
Waar: Plantariumgebouw, Italiëlaan 4, Hazerswoude-Dorp
Wanneer: 29 september 2018 | 10.00 uur

Burgemeester Spies opent Wheels in the West, een evenement voor klassieke en vintage auto’s. Op zondag 30 september wordt een rally-tour gehouden door het Groene Hart met een lengte van 70 km. Het evenement draagt bij aan het Slokdarm- en Maagkanker Fonds.

Boksgala Teus de Kruyf
Wie: Gert-Jan Schotanus 
Waar: Rijnstreekhal, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 29 september 2018 | 19.00 uur

Wethouder Schotanus opent het boksgala van Teus de Kruyf. Een team van boksers van onder andere boksschool Teus de Kruyf en Boksvereniging Benthuizen neemt het op tegen boksers uit Engeland. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn