« Vorige - Volgende »

Boskoopse buurtbus ook op zaterdag

15 juli 2019 - 11:28  •  AllesinAlphen.nl  •  reacties

Boskoopse buurtbus ook op zaterdag

De Boskoopse Buurtbus biedt de mogelijkheid om op eenvoudige wijze van Boskoop-Oost naar Boskoop-West en vice versa te reizen.

Met ingang van 20 juli 2019 gaat de buurtbus ook op zaterdag van 08.00 - 12.30 uur rijden, waardoor de inwoners nog beter worden bediend. Uiteraard blijft de bus op doordeweekse dagen gewoon van  08.00 – 18.25 uur zijn route rijden. Hopelijk stijgt de bekendheid en het gemak van de buurtbus met de zaterdagdienst nog verder, en gaan nog meer mensen gebruik maken van dit handige vervoersmiddel.

Waar rijdt de buurtbus?

De route die de buurtbus rijdt is te zien op het routekaartje en de dienstregeling. Langs de route zijn diverse vaste opstappunten (met de herkenbare groen-witte bordjes), hoewel de chauffeur ook voor een vriendelijk opgestoken hand zal stoppen. De bus is rolstoeltoegankelijk en ook de hond mag mee. De kosten per rit zijn € 1,30  en te betalen met pinpas of OV-chipkaart. Ook zijn ritkaartjes te verkrijgen bij Primera. Meer informatie.

Wordt u chauffeur van de Buurtbus?

Lijkt het u wat om als vrijwilliger (v/m) op de Buurtbus te rijden? Dan kunt u meer informatie krijgen of u aanmelden bij Kees Veenstra via telefoonnummer 06 – 150 249 18.

Arriva, Gemeente Alphen aan den Rijn en Provincie Zuid-Holland maken de buurtbus financieel mogelijk.

De dienstregeling:

De route:

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn
Tags: buurtbus