« Vorige - Volgende »

Groot onderhoud aan N207 tussen Boskoop en Gouda

19 mei 2017 - 17:54  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Groot onderhoud aan N207 tussen Boskoop en Gouda

De provincie gaat de hoofdrijbaan van de N207 en het naastgelegen fietspad tussen de rotonde N452 en de tunnel Boskoop onderhouden. Er wordt onderzocht of er kleine verbeteringen voor de verkeersveiligheid mogelijk zijn en vervolgens wordt de verharding vernieuwd.

Deze werkzaamheden starten op z'n vroegst eind 2018, omdat hiervoor nog een contract moet worden opgesteld en aanbesteed.  

Herinrichting kruising Brugweg
Het gedeelte van de N207 vanaf de aansluiting met de Henegouwernesse tot en met de kruising Brugweg wordt opnieuw ingericht. Bij de Henegouwernesse komt een kleine slinger in de weg om de grens van de bebouwde kom te markeren.

De inrichting van de kruising met de Brugweg verandert ten behoeve van de doorstroming en de verkeersveiligheid. Aannemer BAM gaat deze werkzaamheden uitvoeren. De provincie onderzoekt of deze werkzaamheden nog in 2017 kunnen plaatsvinden.

Toekomst
Na de herinrichting van de kruising Brugweg en het onderhoud aan de rest van de N207 tussen de rotonde N452 en de tunnel Boskoop is de weg voor de komende tien jaar vrij van groot onderhoud.

Fotograaf: Josh Walet