« Vorige - Volgende »

Wie gaat de Studieclub Innovatieprijs 2016 winnen?

16 februari 2016 - 13:17  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Wie gaat de Studieclub Innovatieprijs 2016 winnen?

Op 16 februari wordt tijdens het Kwekerscafé de Studieclub Innovatieprijs uitgereikt. Deze prijs is voor een bedrijf die het afgelopen jaar of in de komende tijd iets nieuws heeft gepresenteerd en gaan presenteren.

De strijd gaat tussen de volgende drie ondernemingen:

Gardini.nl
Webshop voor de complete tuin als totaalproduct. Een initiatief van boomkwekers en groenvoorzieners, waaronder De Jong Plant, in samenwerking met softwarebedrijf Sera. Gemak en ontzorgen staan voorop bij dit initiatief.

Karl’s tuintje
Overal en onverwachts duikt Karl Grootendorst overal in de Nederland op met de transportfiets vol planten. Hij geeft tips en advies en maakt de omgeving groen. Waar Karl is geweest, is het een groen feest. Niet alleen in dorpen maar ook in de stad.

Blij met de bij
In het project ‘Blij met de bij’ werken diverse boomkwekers samen met partijen zoals imkers aan het behoud van gezonde bijen. William de Bruijn is één van de kwekers die op zijn bedrijf een bijdrage levert aan gezonde bijen met zijn duurzame gewasbescherming, het zaaien van bloemenstroken en zijn nieuwe heester Diervilla Honeybee.

De eerste stemronde gaat via internet, klik hier om te stemmen. Tijdens het Kwekerscafé mogen de mensen uit de zaal ook nog op hun favoriet stemmen. 

Fotograaf: Josh Walet