« Vorige - Volgende »

Greenport Innovatieprijs gewonnen door Gardini.nl

16 februari 2016 - 22:14  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Greenport Innovatieprijs gewonnen door Gardini.nl

Gardini.nl heeft zojuist de Studieclub Innovatieprijs 2016 gewonnen tijdens het Kwekerscafé. Gardini.nl nam het op tegen 'Karl’s tuintje' en 'Blij met de bij'.

De innovatieprijs werd uitgereikt aan het bedrijf dat in het afgelopen jaar of in het komende jaar iets nieuws heeft gepresenteerd of gaat presenteren. Bedrijven konden zichzelf of collega’s voor deze prijs aanmelden.

Gardini.nl is een webshop voor de complete tuin als totaalproduct. Een initiatief van boomkwekers en groenvoorzieners, waaronder De Jong Plant, in samenwerking met automatiseringsbedrijf Sera Business Design. Gemak en ontzorgen staan voorop bij dit initiatief.

Het juryrapport luidde: "Webshop, internet, sociale media; het is niet meer weg te denken uit onze leefwereld. Ook de boomkwekerij met zijn planten en bomen en struiken slaat deze weg in. Webshops met planten zijn er al, maar Gardini.nl gaat verder. Namelijk met 'De tuin totaal'. Groen, parasol, tuinmeubelen, grondwerk: alles wat de consument wilt is in één klik aan te schaffen. Het is de beleving van het web die zeker de jongeren over de streep trekt om weermooie tuinen aan te leggen, aangepast aan hun woon- en leefomgeving. Voeg hierbij de kennis en kunde van kwekers binnen de Greenport, de transporteurs voor het logistieke gedeelte en de hoveniers voor de aanleg en onderhoud en je hebt een prachtig concept dat smaakt naar meer!"

Fotograaf: Josh Walet