« Vorige - Volgende »

Boskoops kwekerscafé staat weer bol van innovatie

14 februari 2017 - 08:51  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Boskoops kwekerscafé staat weer bol van innovatie

Op dinsdagavond 21 februari organiseert Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop het Kwekerscafé met thema 'Innovatie' en de prijsuitreiking van de STudieclub Innovatieprijs (STIP) 2017.

De volgende drie bedrijven presenteren hun nominaties: 'Innovatie behelst totale bedrijfsvoering' van André van Zoest Hortensiakwekerij uit Reeuwijk, 'Rupsrooier' van Rijnbeek en Zn. Boskoop en 'Maatwerk' van Telermaat Boskoop. Tot dinsdagmiddag 21 februari kan er gestemd worden via de website.

Tijdens de avond kan er door het publiek gestemd worden via de smartphone. Na de pauze is het woord aan Erik Rijnbeek van Boomkwekerij Robert Rijnbeek met 'Innoveren begint bij jezelf'. Na het succesvol afsluiten van de masterclass van Greenport Boskoop Academy deelt Erik vanavond zijn ervaringen samen met  Peter van der Sar, Innovatiemakelaar Consument, Markt & Ketens. Afsluitend wordt dan de prijswinnaar bekend gemaakt van de STIP 2017 door Eric Carree, voorzitter Vereniging Ondernemers Alphen (VOA).

Wilt u er bij zijn?
De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats in Flora, Parklaan 4 te Boskoop. Wilt u deze studieclubavond bijwonen maar bent u geen deelnemer van de Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop neem dan even contact op met Helma van der louw, tel. 06-28454955 of via mail info@vanderlouw.info.

Fotograaf: Josh Walet