« Vorige - Volgende »

Start verkoop appartementen Waterrijk Boomgaard

1 mei 2017 - 14:27  •  Alphens.nl  •  reacties

Start verkoop appartementen Waterrijk Boomgaard

De bouw van Waterrijk is volop in gang. De eerste woningen zijn inmiddels bewoond. De locatie wordt, verspreid over meerdere jaren, in fases ontwikkeld. In totaal omvat het plan 444 woningen van allerlei woningtypen. De wijk krijgt daarmee een gevarieerd en 'natuurlijk' aanzien. Elke straat heeft meerdere soorten en formaten woningen.

West en Boomgaard
De wijk heeft twee delen: Waterrijk-West en Waterrijk-Boomgaard. West kenmerkt zich door een grote variatie aan koop- en huurwoningen. Boomgaard door een appartementencomplex bestaande uit twee woontorens met respectievelijk 27 koop- en 30 huurappartementen en een gezondheidscentrum.

Ervaar zelf
De 27 koopappartementen met een vloeroppervlakte van circa 79 tot 95 vierkante meter bieden volop leefruimte en beschikken allemaal over een balkon op het zuiden of westen.

Wie interesse heeft, is vrijdag 12 mei van harte welkom op de bouwlocatie (entree nabij de Boomgaard) van Waterrijk Boskoop. De makelaars staan ter beschikking om vragen te beantwoorden. Aanmelden kan op www.waterrijkboskoop.nl.

Fotograaf: Josh Walet