« Vorige - Volgende »

Veiling van boomkwekerijmachines en -materialen

27 juli 2017 - 08:53  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Veiling van boomkwekerijmachines en -materialen

Tijdens Plantarium wordt er door Troostwijk Auctions een online inbreng veiling gehouden van tuinbouwmachines en -materialen. De kavels zijn voor een belangrijk deel afkomstig uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen. 

De veiling wordt gehouden op de locatie waar voorheen Floralis Boskoop was gevestigd aan de Denemarkenlaan 9 te Hazerswoude. Tijdens de openingstijden van Plantarium zijn er kijkdagen en kunnen de machines en materialen worden bekeken. De online veiling start op 15 augustus om 16:00 uur en sluit op 28 augustus om 19.00 uur.  

Aanbod
Het aanbod wat nu al is aangemeld bestaat onder andere uit transportkarren, elektrotrekkers, kantoormeubelen, labelprinters, verkooptafels. Ook materialen afkomstig van kwekerijen zoals plantenrekken, stokken, schermdoeken, transportbanden, sticker- en spuitmachines.

Machines inbrengen
Bij deze veiling is het voor bedrijven mogelijk om hun machines mee te laten veilen. Machines kunnen tot 8 augustus 2017 worden ingebracht via info@plantarium.nl

Plantarium wordt gehouden van 23 t/m 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Meer informatie over de beurs of over deelname is te vinden op www.plantarium.nl.

Fotograaf: Josh Walet