« Vorige - Volgende »

Activiteiten tijdens open dag bij zwembad AquaRijn

8 oktober 2018 - 10:22  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Activiteiten tijdens open dag bij zwembad AquaRijn

Op 14 oktober organiseert De Thermen2 van 12.00 uur tot 15.00 uur een open dag in zwembad AquaRijn. Inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn zijn van harte welkom om gratis te komen zwemmen of om mee te doen aan de natte of droge activiteiten.

De open dag in zwembad AquaRijn is bedoeld om alle Alphenaren te laten zien wat er in de Alphense zwembaden allemaal te doen is. Bezoekers kunnen meedoen met zwemmen, een proefles FloatFit of AquaFit volgen, snorkelen of één van de activiteiten van AZC en de Reddingsbrigade. Natuurlijk is er ook informatie over zwemlessen, sportieve lessen en evenementen. Ook afdeling De Waterlopers van Junis, gehuisvest in AquaRijn, opent haar deuren en organiseert activiteiten voor kinderen.

Tijdens de open dag worden er tevens rondleiding door de catacomben van zwembad AquaRijn gegeven. Bezoekers kunnen de technische installaties die de waterkwaliteit controleren bekijken, meer leren over hoe het water van het zwembad wordt gefilterd en hoe de bodem kan worden versteld.

Fotograaf: PR De Thermen2
Tags: zwembad
De Thermen2.'
De Thermen2

Zwembad De Hoorn en Zwembad AquaRijn