« Vorige - Volgende »

Toch wel een afhaalloket mogelijk bij Bibliotheek Boskoop

10 november 2020 - 13:55  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Toch wel een afhaalloket mogelijk bij Bibliotheek Boskoop

Het mocht eerst niet van de veiligheidsregio, maar nu mag het toch wel: een afhaalloket voor gereserveerde boeken bij de bibliotheek. Vanaf vandaag, 10 november, kun je ook terecht bij het filiaal in Boskoop.

De Bibliotheek Alphen, Boskoop, Ter Aar en Woubrugge zijn vanaf 10 november geopend voor het afhalen van reserveringen die klaar staan en voor het inleveren van boeken. Dit kan tijdens openingstijden. De overige vestigingen volgen snel met een afhaalloket. Reserveer je boeken en kom ze, zodra je bericht hebt dat ze klaarstaan, ophalen. Voor overige dienstverlening is de bibliotheek nog tot en met woensdag 18 november gesloten.

Reserveren gaat op de gebruikelijke online manier met de Bibliotheek Wise app of via de catalogus op www.bibliotheekrijnenvenen.nl. Boeken kunnen gereserveerd worden uit de collectie van álle vestigingen, ook buiten Bibliotheek Rijn en Venen. Tijdens de (aangepaste) openingstijden kun je de reservering ophalen. Bij de afhaallocatie staat de werkwijze van afhalen aangegeven.

Geen boetes

Lenen doe je dit hele jaar nog boetevrij. Maak je dus geen zorgen over te laat ingeleverde boeken. Tot en met 31 december worden die niet in rekening gebracht.

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn