« Vorige - Volgende »

Floreant kansloos tegen Oegstgeest

12 november 2017 - 21:56  •  Rob Tempelaars  •  reacties

Floreant kansloos tegen Oegstgeest

Floreant is in de tweede ronde van de KNVB-beker op niet mis te verstane wijze uitgeschakeld door Oegstgeest. Op eigen veld werden de Boskopers met 0-7 verslagen. Dat Floreant er niet alles aan gelegen was om door te bekeren, bleek wel uit de opstelling. Doelman  Gregory Smeenk werd rust gegund. Hij werd vervangen door de 36-jarige Karim Scharleman, trainer van het hoogste jeugdelftal. Twee van zijn jeugdspelers, Chiel van Rossum en Mike van der Zijden, stonden ook in de basisopstelling.

Tot de 22ste minuut kon Floreant redelijk partij bieden, maar na het openingsdoelpunt van Abdil Harfaoui was het snel bekeken met de Boskopers, zeker toen Robin Schreurs een minuut later voor een te harde tackle met rood van het veld werd gestuurd. Voor rust werd het nog 0-3 door doelpunten van Roy Dijkstra en Joep van Tulder.

In de tweede helft walste Oegstgeest genadeloos over het kansloze Floreant heen. De ploeg wist nog viermaal te scoren door toedoen van Bob den Hollander (tweemaal), Joep van Tulder en Roy Elkerbout.

Na het bekeravontuur kan Floreant zich weer volledig focussen om de competitie. Op 18 november spelen de geel-blauwen in de vierde klasse C een thuiswedstrijd tegen het laaggeklasseerde Sportief.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: floreant