« Vorige - Volgende »

Floreant grijpt mis tegen Kennemers VR1 (0-1)

6 december 2017 - 12:44  •  Marjolein van Beem en Pascalle van Leeuwen  •  reacties

Floreant grijpt mis tegen Kennemers VR1 (0-1)

Zondag 3 december speelde Floreant Vrouwen 1 tegen Kennemers Vrouwen 1, die momenteel tweede staan in de competitie.

De aftrap werd om 13:00 uur genomen door Floreant. Kennemers was vanaf het begin fel, maar Floreant was scherper en kreeg kansen. De gevaarlijkste aanvallen kwamen vanaf links via Marjolein en Jolanda. Pascalle kon na een corner van Kayleigh van afstand uithalen en Kayleigh kon zelf ook nog een keer 1 op 1 doorlopen op de keepster maar schoot helaas naast. De Kennemers waren nog niet echt gevaarlijk geweest tot vlak voor rust, toen een voorzet vanaf de linkerkant direct werd binnengeschoten: ruststand 0-1.

Direct na rust gaf Floreant twee kansen weg, maar met mooie reddingen hield keepster Rosalie Floreant in de wedstrijd. Door goed druk zetten vanaf de linkerkant konden Jolanda en Hanna een keer uithalen, maar de keepster van Kennemers hield haar doel schoon. Het lukte Floreant niet om nog echt gevaarlijk te worden. De eindstand was 0-1. 

Volgende week speelt Floreant haar laatste competitiewedstrijd voor de winterstop, tegen ‘t Goy Vrouwen 1 om 14:00. De dames uit het Goy maken een slecht seizoen door, er werd tot op heden slechts één punt gepakt. 

Fotograaf: Marjolein van Beem
Tags: floreant