« Vorige - Volgende »

Goede start voor TTV Reeuwijk 1

29 januari 2018 - 21:01  •  tttv reeuwijk  •  reacties

Goede start voor TTV Reeuwijk 1

De voorjaarscompetitie 2018 is begonnen voor de tafeltennisserss van TTV Reeuwijk. Vrijdag 26 januari speelde Reeuwijk 1 uit bij TOP 2 in Haastrecht. Martin Verschuure maakt dit seizoen de overstap van team 3 naar team 1 en deed dat met verve.

Samen met Remco van der Star en André van der Laan werd TOP binnen no-time op een 0-5 achterstand gezet.  Via 1-6 kwam de stand uiteindelijk op 2-8 in het voordeel van Reeuwijk 1. De uitslag was wellicht wat geflatteerd, want de wedstrijd had 4 partijen in 5 games nodig. Supereenvoudig ging het dus niet. Maar Van der Star won 3 partijen, Van der Laan en ook Verschuure pakte er 2. Een goede start voor Reeuwijk 1.

TTV Reeuwijk heeft dit seizoen ook 2 duo teams. Duo 1, met Jan de Vries en Theo van Velzen had een lastige start tegen OTTV 2 uit Ouderkerk. Hoewel Van Velzen de eerste partij nog op zijn naam kon schrijven, moest De Vries vervolgens in 5 games zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. De dubbel ging in een spannend gevecht met 1-3 verloren, maar daarna was de koek op voor de twee mannen uit Reeuwijk.  De laatste twee partijen gingen kansloos in 3 games verloren.

Fotograaf: Josh Walet