« Vorige - Volgende »

Floreant maakt einde aan zegereeks Woubrugge

20 januari 2019 - 22:32  •  Rob Tempelaars  •  reacties

Floreant is in de eerste wedstrijd na de winterstop goed van start gegaan. Tegen nummer drie Woubrugge, dat zevenmaal achtereen gezegevierd had, wonnen de Boskopers met 1-2 en staan nu derde in de vierde klasse A.

De thuisploeg Woubrugge, dat zonder zijn geschorste topscorer Emiel Buntsma moest aantreden, was in de eerste helft volop in de aanval, maar tot uitgelezen kansen leidde dat niet. Omdat ook Floreant geen vuist kon maken, werd de ruststand met 0-0 bereikt.

In de tweede helft brak Larsse Verbeek namens Floreant de score open en kort daarna maakte Jeffrey Hilgeman de 0-2, waarmee de Boskoopse goalgetter zijn dertiende treffer in dertien duels aantekende. In blessuretijd wist Chris Verhoef nog de eretreffer te scoren voor Woubrugge.

Door de overwinning staat Floreant nu derde op de ranglijst met 25 punten uit dertien wedstrijden, slechts twee punten achter Oegstgeest, dat met 0-1 verloor van Alphense Boys. Ook in de tweede periode doet Floreant volop mee met een derde plaats en een gelijk aantal punten als nummer twee Alphense Boys. Zaterdag 26 januari treedt Floreant in eigen huis aan tegen Koudekerk, dat op de negende plaats staat.

Floreant.'
Floreant

Prachtclub op prachtaccomodatie