Blogs

« Vorige - Volgende »

Jouw blog binnenkort ook te lezen op inBoskoop.nl?

18 januari 2016 - 14:21  •  inBoskoop.nl  •  reacties

Jouw blog binnenkort ook te lezen op inBoskoop.nl?

Zit jij altijd boordevol verhalen? Ben jij de eerste die op de hoogte is van de laatste nieuwtjes, trends of hypes? Vind je het leuk om je gedachten op papier te zetten? Word dan gastblogger op inBoskoop en laat duizenden mensen jouw blog lezen.

InBoskoop zoekt altijd mensen die zich willen laten horen over Boskoop op ons platform. Of je nou je mening wil delen over de laatste ontwikkelingen in en om Boskoop, graag naar feestjes of evenementen gaat of dat je altijd wel een leuk Boskoops verhaal hebt over wat je hebt meegemaakt.

Al deze mensen nodigt inBoskoop uit om een keer een gastblog te schrijven. Jouw naam boven je geschreven artikel en verspreiding onder alle lezers via Facebook, Twitter en de website. En zo wordt je misschien één van onze vaste bloggers!

Wil jij gastblogger worden? Schrijf een artikel van minimaal 300 woorden en stuur dit in naar info@inboskoop.nl en misschien staat jouw artikel binnenkort op inBoskoop.nl. Als je een foto meestuurt wordt deze bij het artikel gepubliceerd.

Iedereen kan een artikel insturen. Echter om de kwaliteit te bewaken behouden we het recht om een artikel niet te plaatsen. Dit krijg je dan van ons te horen (met feedback, zodat het artikel eventueel na aanpassing wel geplaatst wordt).

Fotograaf: inBoskoop.nl
inBoskoop.nl.'
inBoskoop.nl

Thuis in Boskoop!