Politiek

« Vorige - Volgende »

Bijeenkomst Nieuw Elan dinsdag in de Plataan

23 januari 2018 - 12:12  •  Nieuw Elan  •  reacties

Bijeenkomst Nieuw Elan dinsdag in de Plataan

Onder leiding van Boskopers Peter Bontekoe en Gert-Jan Schotanus houdt Nieuw Elan dinsdag 30 januari vanaf 19.30 uur een informatieve bijeenkomst in de Plataan. Het is de bedoeling dat bezoekers zelf met een idee, stelling of vraag komen waarover gepraat kan worden.

Bezoekers kunnen vooraf over hun idee nadenken, maar er wordt ook tijdens de bijeenkomst in groepjes overlegd over ideeën, vragen en stellingen. Deze worden ingevuld op een kaartje. De kaartjes worden dan gebruikt voor de gesprekken. Peter Bontekoe (nr. 5) en Gert-Jan Schotanus (nr. 9) gaan samen met Nieuw Elan-wethouder Gerard van As in op de ingebrachte ideeën. Ook fractievoorzitter en lijsttrekker André de Jeu is er bij. Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat in de Plataan een gesprek ontstaat tussen alle aanwezigen.

In een gesprek wordt pas duidelijk welke ideeën op korte of lange termijn echt leven, welke ook echt kunnen worden uitgevoerd en welke oplossing de beste is. Op voorhand zijn belangrijke onderwerpen: verkeer, openbare ruimte, wijkgerichte aanpak, migrantenhotel, identiteit, diensteverlening en woningbouw versus verkeer.
Verder wil Nieuw Elan van iedere inwoner graag weten welke ideeën er zijn over het heden en vooral over de toekomst van de gemeente Alphen aan den Rijn. Hiervoor kunnen inwoners ook een idee inleveren via de website www.nieuwelan.nl, kies de tab ‘ideeënbox’.

Nieuw Elan is momenteel de grootste partij in de Alphense gemeenteraad met zeven zetels. Voor de gemeenteraadsverkiezingen is Nieuw Elan lijst 2. De bijeenkomst van Team Boskoop is dinsdag 30 januari, 19.30 uur inloop, 20.00 uur begin gesprek. Locatie Plataan, Snijdelwijklaan 2, Boskoop.

Fotograaf: PR Nieuw Elan