Restaurant

De Gouden Wok

De Gouden Wok

Gekletter van de woks door de koks

De Gouden Wok
Frankrijklaan 2
2391 PX Hazerswoude-Dorp

Restaurants

De Gouden Wok

Maak kennis met onze originele manier van Aziatisch eten 

De Gouden Wok

U kunt bij De Gouden Wok, Aziatisch en Japans specialiteiten restaurant, terecht voor: Diner, Lunch, Conferenties, Recepties, Feesten en Catering.

Er is een ruime parkeer gelegenheid. Wij hebben meer dan 400 zitplaatsen. Een ieder die in zuid-oost Azië is geweest weet vast wel de eetkraampjes te herinneren die zo kenmerkend zijn voor dit deel van de wereld. Direct in de omgeving van de winkel- en uitgaanscentra’s treft men ze in grote getale aan. De typische sfeer, het drukke geroezemoes, het gekletter van de woks door de kok en de geuren van de overheerlijke gerechten en exotische specerijen die de gasten van verre doen aantrekken.

Openingstijden

Maandag     16:00 - 22:30
Dinsdag     16:00 - 22:30
Woensdag     16:00 - 22:30
Donderdag     16:00 - 22:30
Vrijdag     16:00 - 22:30
Zaterdag     16:00 - 22:30
Zondag     16:00 - 22:30

Reacties op:

 
 
fduuren@hotmail.com

Reeds enkele keren hebben wij uw restaurant bezocht en aldaar heerlijk gegeten. Gisteren (24 januari 2015) waren wij weer bij u in het restaurant. Nu viel het ons heel erg tegen. Mijn vrouw kreeg gewokt vlees (kip) terug op haar bord dat nog helemaal niet gaar was. Verder hebben wij diverse keren gevraagd of de schalen van het voorgerecht bijgevuld konden worden. Maar tot onze grote spijt gebeurde dat helemaal niet. Ook de toetjes, waarop wij ons zeer verheugd hadden, waren op het moment dat wij daar aan toe waren bijna allemaal verdwenen. Het enige dat wij nog konden nemen was ijs. Wij willen u bij deze adviseren daaraan het nodige te doen anders gaat dat u een hoop klanten kosten. Wij waren in ieder geval zeer teleurgesteld en weten niet of wij op korte termijn nog bij u zullen verschijnen.

m.vr.gr. F.G. van Duuren
Tremoliet 22
Zoetermeer

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.