Restaurant

Theetuin Pluk Tea

Theetuin Pluk Tea

Pluk verse thee uit de tuin!

Theetuin Pluk Tea
Reijerskoop 305
2771 BL Boskoop

Restaurants

Theetuin Pluk Tea

Terras, kwekerij en kruidentuin 

Theetuin Pluk Tea
Kom bij ons de planten en smaken ontdekken: ruik, proef en ervaar hoe lekker het kan zijn je eigen thee te maken uit de verse theetuin. 

PLUK TEA is ontstaan uit het idee dat een zakje niet altijd nodig hoeft te zijn. Je kunt heerlijke theeën drinken van planten uit eigen tuin. Gezond, spannend en lekker. De planten die je hiervoor kunt gebruiken zijn er talloze, het is echt niet alleen munt wat je in je kopje thee kunt doen. Er is zoveel meer te ontdekken! 

Eigenlijk is Pluk Tea een soort workshop ‘zelf je thee leren plukken’. Maar daarnaast is het ook weer een gewone High Tea, want het dient hetzelfde doel: lekker met familie, vrienden of vriendinnen bijkletsen en smullen van allerlei hapjes, alleen bij ons krijg je iets ‘extra’s: thee leren maken van planten uit de kruidentuin! 

Uiteraard krijg je, net als bij een ‘gewone’ High Tea er ook allerlei lekkers bij. Wij lopen altijd rond om vragen te beantwoorden, maar laten onze gasten ook gewoon genieten van samen zijn! 

Openingstijden (reserveren!)

Maandag     11:00 - 15:00
Dinsdag     11:00 - 15:00
Woensdag     gesloten*
Donderdag     11:00 - 15:00
Vrijdag     11:00 - 15:00
Zaterdag     11:00 - 15:00
Zondag     gesloten*

*Op verzoek geopend op andere dagen en tijden.

Reacties op:

 
 

Hallo!

Pluktea is open van 11 tot 17 uur op vrijdag en zaterdag. soms ook op andere dagen. de hightea en het plukken van thee is op afspraak, maar je kunt plukte ook bezoeken voor een lunch of drankje en hapjes. reserveren is handig, maar hoeft niet. (van eind maart tot oktober)

Het adres klopt niet dat is namelijk:
pluktea
omloop 12
2771 Nl Boskoop

groeten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws

  • Nieuws over Theetuin Pluk Tea
  • Geen nieuwsberichten gevonden