Winkel

Shoeby Boskoop

Shoeby Boskoop

Verrassend en trendy!

Shoeby Boskoop
Burgemeester Colijnstraat 22d
2771 GD Boskoop

Winkels

Shoeby Boskoop

Fashion, fun en voordeel! 

Shoeby Boskoop

Eigentijds, herkenbaar en een duidelijke eigen identiteit, dat is Shoeby!

We combineren sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion collecties. Je vindt dameskleding en herenkleding van trendsettende eigen merken als Eksept, Zoï, Cult Edition en Third Republic bij ons. Voor kinderkleding hebben we de eigen labels Jilly, Jill en Mitch ontwikkeld.
Opererend in het middensegment is de kleding van Shoeby voor iedereen bereikbaar. De sfeer en de uitstraling van onze winkel zijn eigentijds en klanten voelen zich dan ook thuis. Het Shoeby team functioneert vanuit hun gevoel en passie voor mode en stylen zich volgens de laatste trends! Met veel wisselende collecties en instore presentaties, is elk bezoek aan Shoeby een nieuwe beleving.

Het één op één contact met onze klanten is voor Shoeby van essentieel belang, niet alleen tijdens winkelbezoek, maar ook daar buiten!

Alle vaste klanten van Shoeby - ruim 700.000 (!) – hebben dan ook een persoonlijke Shoeby Savers Card en ontvangen regelmatig post van ons. Hiermee hebben zij niet alleen een streepje voor op anderen, maar profiteren zij bijvoorbeeld ook van verruimde openingstijden (extra koopavonden) en worden zij als eerste op de hoogte gebracht van de laatste fashiontrends, nieuwste collecties en extra aantrekkelijke aanbiedingen.

Openingstijden

Maandag     13:00 - 17:30
Dinsdag     09:30 - 17:30
Woensdag     09:30 - 17:30
Donderdag     09:30 - 17:30
Vrijdag     09:30 - 21:00
Zaterdag     09:00 - 17:00
Zondag     gesloten

Reacties op:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws