Winkel

Van der Hoeven Natuurmarkt

Van der Hoeven Natuurmarkt

Natuurlijk en biologisch

Van der Hoeven Natuurmarkt
Koninginneweg 3
2771 DN Boskoop

Winkels

Van der Hoeven Natuurmarkt

Biologisch en natuurlijk. Logisch! 

Van der Hoeven Natuurmarkt

Ergens in 1919, na de mobilisatie in de Eerste wereldoorlog (1914-1918), begon grootvader Janus een slagerij in het boenhok van zijn zuster. De inventaris bestond uit een doorgezaagde boomstam als hakblok.
Nu, 95 jaar later, is door mij als derde generatie het familiebedrijf uitgebouwd tot een natuurvoedingswinkel met als speerpunt de biologische vleesafdeling.

Maak kennis met de kwaliteit van toen en de inzichten van nu. Kom eens langs en maak kennis met onze natuurmarkt. Van der Hoeven Natuurmarkt is een biologisch bedrijf bestaande uit een ambachtelijke biologische slagerij en een zeer complete natuurvoedingswinkel. In de biologische slagerij verwerken wij biologisch rund-, varkens-, kalfs-, lams- en kipvlees.

In de natuurvoedingswinkel verkopen we vrijwel alles wat u in een 'gewone' supermark ook vindt. Het verschil zit hem in de manier van produceren: geen kunstmest, geen chemische bestrijdingsmiddelen, daardoor heeft een product meer tijd nodig om te groeien en die krijgt het dan ook, gevolg: een vollere smaak met meer vitaminen, mineralen en ander voedingsstoffen.

Openingstijden

Maandag     13:00 - 18:00
Dinsdag     09:00 - 18:00
Woensdag     09:00 - 18:00
Donderdag     09:00 - 18:00
Vrijdag     09:00 - 21:00
Zaterdag     09:00 - 17:00
Zondag     gesloten

Reacties op:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Nieuws

  • Nieuws over Van der Hoeven Natuurmarkt
  • Geen nieuwsberichten gevonden